• LinkedIn Social Icon
  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon

Next-ICT werd in 2008 opgericht en is een IT-bedrijf dat uitsluitend professionele diensten levert aan de IT-markt door het plaatsen van IT-consultants bij andere informatica– of consultingbedrijven.
Van bij de oprichting waren de kernwoorden openheid, eerlijkheid en wederzijds respect centraal. 

Door de informele structuren en communicatie kunnen mensen zich thuis voelen in een bedrijf en weten ze dat er geen verborgen agenda's binnen een bedrijf zijn, HR is geen afdeling bij Next-ICT maar een mentaliteit binnen het volledige bedrijf .
Dit geeft de zekerheid en het vertrouwen om een bedrijf verder op te bouwen.
Ondertussen is Next-ICT uitgegroeid tot meer dan 80 werknemers.

Nieuwe partners

Partnership & Langetermijn relatie

Next-ICT wil voor zijn klanten en medewerkers de vertrouwenspartner zijn die de vereisten inzake business, IT en persoon perfect weet te verenigen.

Consultants

Onze consultants zijn ervaren IT-professionals die rechtstreeks bij ons in loondienst zijn of freelancers met wie we al een mooie historiek hebben opgebouwd. Al onze werknemers worden vooraf goed gescreend en getest op hun persoonlijkheid, loyaliteit en kennis.

ICT Bedrijven

Next-ICT is een IT-bedrijf dat uitsluitend professionele diensten levert aan de IT-markt door het plaatsen van IT-consultants bij andere informatica– of consultingbedrijven.

Next-ICT staat garant voor
  • Ervaren, gecertificeerde specialisten.

  • De juiste persoon voor ieder project.

  • Expertise in projecten en project management.

  • Oplossingen voor korte of lange termijn.

  • Persoonlijke en professionele begeleiding.

  • Flexibiliteit.

Indien u op zoek bent naar een leverancier waar vertrouwen en partnership centraal staan,  stuur ons dan uw aanvraag naar aanvragen@next-ict.be met een gedetailleerd profiel.

Wij stellen u zo snel mogelijk het geschikte profiel voor!

Nieuwe collega's

Openheid, eerlijkheid en wederzijds respect

Door de informele structuren en communicatie kunnen mensen zich thuis voelen in een bedrijf en weten ze dat er geen verborgen agenda's binnen een bedrijf zijn. 

Persoonlijke begeleiding.

Iedere Next-ICT collega krijgt individuele begeleiding naargelang zijn wensen en noden binnen het bedrijf. 

Er wordt samen gekeken naar de toekomst en een plan opgesteld.

Communicatie

Er is steeds een open, directe en eerlijke communicatie doorheen het bedrijf.  Door de zeer vlakke management structuur worden de besproken onderwerpen en beslissingen snel en correct uitgevoerd.

 

Fun & Familie

Omdat de boog niet altijd gespannen kan staan organiseren we binnen Next-ICT jaarlijks onze familiedag en verschillende leuke events.  Meer info kan je op onze Facebookpagina terugvinden.

Don't stagnate, take the NEXT step in your ICT-career !! Jobs@next-ict.be